Vacatures: rijschoollesgever(s) gezocht (auto - brevet II) | Administratief bediende

05 februari 2018
Rijschoollesgever brevet II

Vacatures:

1. Wij zoeken dringend rijschoollesgever(s) - brevet II | Administratief bediende

Voor onmiddellijke indiensttreding zijn wij op zoek naar verschillende rijschoollesgevers. Liefst in het bezit van een brevet II of toch minimum bezig met de opleiding om stage te beginnen. Alle formules zijn mogelijk (vaste betrekking, losse medewerker, op zelfstandige basis - op voorwaarde dat u nog een andere activiteit hebt, voltijds of deeltijds). Indien u in het bezit bent van een brevet IV of V hebben wij uiteraard ook interesse!

Altijd al willen weten wat dit inhoudt?

Onlangs volgde een studente eens een dagje mee met onze instructeurs. U leest hier haar verslag.

Voorwaarden

Algemeen zijn er aan het beroep als rijschoollesgever voorwaarden verbonden, zoals een vlotte omgang met leerlingen, ... Cruciaal is echter dat u reeds in het bezit bent van een brevet II of bezig bent met de opleiding daartoe (in dat geval bieden wij u een stageplaats aan - gevolgd door tewerkstelling). Op de website van Federdrive kunt u al heel wat te weten komen over inhoud, verloning, ... van het beroep. Wij bieden u niet alleen een boeiende job, maar ook doorgroeimogelijkheden op velerlei vlakken en het werken in een klein bedrijf met een hecht contact tussen collega's.

Indien u interesse hebt hiertoe, vragen wij u om uw motivatiebrief te sturen naar ons

2. Administratief bediende voor onze afdeling te Gent

Rijschool Merelbeke zoekt een deeltijdse administratieve bediende om in een muliticulturele omgeving ons kantoor te Gent te leiden. Hebt u zin in een job met veel afwisseling waarbij u veel van uw verschillende competenties mag gebruiken, dan is dit een job voor u. In de bijlage leest u alles over deze job. Solliciteren kan via email, vergezeld van uw motivatiebrief en CV.