Rijbewijs trekker oplegger gehaald? Deel je ervaring met ons!

Onze oud-leerlingen

Heel wat mensen behaalden al hun rijbewijs via ons. Of het nu een rijbewijs trekker oplegger was of een rijbewijs voor de auto, motor, vrachtwagen of bus. Lees hier hun positieve ervaringen met onze rijschool in Gent of Merelbeke.

Indien u hier een reactie wil posten, stuur dan een mail

Enya:

Via deze weg wil ik laten weten dat ik woensdag (26 aug) mijn rijbewijs gehaald heb van de eerste keer. Ik heb een lange weg afgelegd en was ervan overtuigd dat een rijbewijs er voor mij niet in zat. 


Anoniem:

Deze morgen ben ik geslaagd voor het examen op de weg met de motor. Daarmee is alles rond voor mij.
Ik wou gewoon even een mailtje sturen om jullie team te bedanken. Ik ben zeer tevreden over de school en de kennis en capaciteiten van de instructeurs. Er werd veel moeite gedaan om de lessen en de examens (4 jammer genoeg) efficiënt te plannen, ondanks alle drukte.
Waarvoor dank!


Koen:

Amai, top gedaan van Rijschool Merelbeke een ‘verplichte’ voormiddag maken tot een boeiend interactieve opleiding voor rijbegeleiders in spé. Ik ga met een frisse blik naar huis!


Marc:

Net een opleiding achter de rug voor rijbewijs D, heel tevreden over de opleiding ! Alvast bedankt voor kwaliteit van de opleiding en de aangename sfeer . Groeten Marc.


Marco:

Ik was deze morgen aanwezig op deze vorming. Vrienden had me verteld dat dit, ik weet niet bij welke rijscholen, vervelend zou zijn. Ik heb me niet verveeld, vorming was allesbehalve vervelend, prima lesgeefster, wist ook de interactie tussen de aanwezigen aan te wakkeren, (...) niet altijd gemakkelijk. Enorm veel opgestoken.

 


Sabine:

Graag melden wij jullie met trots dat onze zoon maandag met glans( bij 1e keer) geslaagd is voor zijn praktisch rijexamen!

Hij reed vlotjes een foutloos parcours.
Hij leerde deels met ons en jullie rijden.
Een pluim voor jullie rijschool!


 

Julie:

Gisteren ben ik geslaagd voor mijn moto rijbewijs. Ik wil u en uw collega's ( instructeurs) graag bedanken. Ik zal dan ook deze rijschool aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen. Nogmaals dank voor de service.


Guy:

Goeiemiddag,
Ik heb dinsdag met succes mijn motorrijbewijs A behaald en wou bij deze toch een dankwoordje richten aan instructeurs Sebastien, Paul en Christiaan.  Ik heb van hen veel geleerd, veel nuttige tips gekregen en een goeie begeleiding genoten.  U mag hen ook zeggen dat ik, als verwoed Vespa-rijder, door hun schuld nu de motormicrobe te pakken heb. :-)


Philippe:

PS. Ik ben zeer tevreden over de uw instructeurs. Dat mag ook gezegd zijn! Toffe mensen en leuke lessen!


Marina:

Ik deed praktijklessen in 2012. Ik ging van autoschuw naar een verantwoordelijke bestuurder, met zelfvertrouwen. Onlangs heb ik een maand lang lange afstanden gereden in de Verenigde Staten. Ik dacht toen zeer vaak aan de opmerkingen van mijn lesgever, aan de uitleg over preventief/defensief rijden.

Dank jullie van harte voor je geduld en professionaliteit! Behalve rijlessen, heeft jullie aanpak mijn zelfvertrouwen echt goed gedaan!

 


Theo:

Deze morgen ben ik geslaagd voor het examen op de weg met de motor. Daarmee is alles rond voor mij.
Ik wou gewoon even een mailtje sturen om jullie team te bedanken. Ik ben zeer tevreden over de school en de kennis en capaciteiten van de instructeurs. Er werd veel moeite gedaan om de lessen en de examens (4 jammer genoeg) efficiënt te plannen, ondanks alle drukte.
Waarvoor dank!


Elyshia:

Ik wou gewoon even laten weten dat ik vandaag mijn rijexamen heb gedaan en ben geslaagd! En wil jullie bedanken voor de hulp :-).

Hopelijk tot nooit meer ;-)


Piet:

Ik wou meedelen dat ik vanmorgen geslaagd ben voor mijn praktisch rijexamen voor de auto.
Bedankt voor de goede begeleiding!


Lindsay:

Hallo, ik heb reeds 12 uren theorie les gevolgd bij jullie (...) theorie examen gedaan en hierbij geslaagd :) hartelijk dank voor de goede lessen hiervoor, zonder was het niet gelukt!


Katina:

Mijn zoon is geslaagd in zijn praktisch examen, oef! Deze morgen in het donker en de gietende regen heeft hij een foutloos parcours gereden. Dank voor jullie goede begeleiding, die uren rijschool hebben hem deugd gedaan.


Hanne:

Deze middag heb ik het praktijkexamen voor mijn autorijbewijs B voor de 1ste maal kunnen afleggen.
Dankzij jullie ben ik hier dan ook direct voor geslaagd! Graag bedank ik mijn instructeur voor het bijsturen van mijn rijgedrag en techniek.


Ouders Tim:

Bij deze wil ik de rijschool een dikke proficiat wensen ivm begeleiding rijbewijs B.
Na het succes voor het rijbewijs A3 zijn we zeer tevreden met het behaalde rijbewijs B van onze zoon.
Dank u wel aan zijn  instructeur voor de goede en kalmerende begeleiding van vandaag!
Ik zal de rijschool aan iedereen aanbevelen.


Anne:

beste Chantal en collega's

Ik wil jullie allemaal uitdrukkelijk bedanken voor de inzet voor mijn zoon, die gisteren slaagde voor zijn praktisch rijexamen.
 
Dankzij uw soepelheid en begrip om hem lesblokken van 1,5 uur te geven en dankzij de gestructureerde, heldere en vriendelijke begeleiding door uw instructeur, bereikte hij iets in zijn 19-jarig leven, van de eerste poging ! Dit is een ongelooflijke ervaring voor iemand die het op schools en ander vlak vaak zo moeilijk heeft.
 
Hij is erg gelukkig en ik ook, enorm bedankt voor jullie werk !!


Bjorn:

Hierbij wil ik rijschool Merelbeke bedanken voor de goede rij instructies om mijn BE rijbewijs te behalen.
Dankzij uw instructeurs ben ik geslaagd voor het examen.


Cedric:

Jullie vroegen mij tijdens mijn laatste les om een mailtje te sturen hoe het met mijn examen gegaan is. Ik kan met trots vertellen dat ik er van de eerste keer door ben.

Bij deze wil ik de rijschool maar vooral mijn rij-instructeur bedanken voor de goede lessen, en de vele tips die hij me heeft gegeven. Dus bij deze, heel erg bedankt.

Waarschijnlijk zien jullie me binnen enkele jaartjes weer om mijn vrachtwagen rijbewijs te behalen!


Marleen:

Langs deze weg wil ik mijn instructeurs bedanken voor de goede lessen in rijschool Merelbeke . Van de eerste keer geslaagd . Ik ben zeer tevreden van de rijschool . Ik had nooit gedacht ooit te rijden maar nu ben ik erg blij . Groetjes en bedankt.


Leen:

Ik wil juist even melden aan mijn instructeur: Piet Storms dat ik op donderdag 26 juni ben geslaagd voor mijn rijbewijs.
Ik ben nu reeds 3 maand trotse eigenaar van mijn rijbewijs en geniet van mijn vrijheid :-)

 


Erik:

Beste Rijschool Merelbeke team,

Hartelijk dank voor de plezierige motorrijlessen en jullie hulp bij het behalen van mijn volledige A-rijbewijs. Ik heb het opleidingstraject als zeer aangenaam ervaren en zal het zeker anderen aanbevelen, als eerste mijn echtgenote.

We hopen op vele veilige kilometers


John:

Vorige week dinsdag behaalde ik mijn motorrijbewijs. Via deze weg wil ik Rijschool Merelbeke & hun instructeurs bedanken voor de deskundige maar ook aangename aanpak om de fijne kneepjes van het motorrijden aan te leren.


Inke:

De theorie lessen hebben wel degelijk goed gedaan! Ik heb niet te snel antwoord gegeven , goed nagedacht en gekeken, en hoera ik ben er dan toch door! Nu kan het echte werk beginnen!


Eveline:

Nu de rust bij mij volledig is teruggekeerd na een bewogen ochtend gisteren, wil ik Rijschool Merelbeke toch nog eens bedanken. (...) Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb en ik heb er een hele fijne ervaring bij. Nogmaals bedankt iedereen en doe zo verder. Groetjes Eveline.


Charlotte:

Eventjes melden dat ik geslaagd ben voor mijn praktisch rijexamen. Ik wil graag mijn rij instructeur, bedanken voor het geduld en het vertrouwen! Merci.


Ewout:

Ik wil je graag meedelen dat ik geslaagd ben voor mijn theoretisch examen met 47/50.


 

Annick:

Geslaagd voor de maneuvertest van de moto...ik ben er nog steeds van de in de wolken!
Dit zou mij nooit gelukt zijn zonder jullie. Alhoewel ik wellicht één van die duizende personen ben die jullie reeds begeleid hebben, ben ik nooit een nummer geweest. Jullie leven zich in en weten een persoonlijke aanpak waar te maken. Zeker voor een stresskonijn zoals ikzelf is het jullie kalmte en constante positieve aanmoediging die zorgt voor een top ervaring en begeleiding. 


Saskia:

Ik heb vandaag een basiscursus gevolgd bij VROM rijopleidingen. Het was een heel interessante, leuke dag met een hele goede uitleg, maar wil gewoon eventjes laten weten dat ik de meeste uitleg reeds bij jullie gekregen had.

Het uitwijkmanoeuvre ligt daar op 6 meter en is wel realistischer omdat de reflex inderdaad remmen is, maar dat zijn nu eenmaal niet de regels van het examen. Wil jullie gewoon even laten weten dat de opleiding bij jullie echt heel goed is.


Tamara:

Ik heb gisteren m'n theorie-examen afgelegd en ben geslaagd met 47/50. Om eerlijk te zijn, ik heb nauwelijks gestudeerd. Jullie lessen waren maw erg goed! To the point en goed uitgelegd. Bedankt daarvoor!


Andres:

Bedankt voor jullie geduld voor de opleiding van mijn rijbewijs D. Twee weken na mijn examens heb ik reeds 1 week proefritten achter de rug en vandaag heb ik mijn contract mogen tekenen.


Gilles:

Met veel plezier kan ik melden dat ik geslaagd ben voor mijn rijexamen. Gelieve mijn instructeur te bedanken voor de goede herhalingsles.


Eline:

Via deze e-mail zou ik rijschool Merelbeke en zijn medewerkers graag laten weten dat ik vandaag geslaagd ben voor mijn praktisch rijbewijs B!


Sabrina:

Alsnog hartelijk bedankt voor de zeer goede rijlessen in Gent. Ik heb er niet alleen veel van geleerd, maar het waren ook zeer aangename lessen. Dankzij jullie goede en doordachte manier van lesgeven ben ik de eerste keer geslaagd voor mijn praktisch examen categorie B. Bedankt!


Melissa:

Ik ben deze morgen mijn praktisch rijexamen gaan afleggen, nadat ik 4 uren rijles had gevolgd bij jullie. Met dank aan de tips en uitleg.


Cedric:

Ik wou u even meedelen dat ik gisteren mijn praktisch rijexamen heb afgelegd en dat ik dus geslaagd ben. Dit was nooit gelukt als ik jullie rijschool niet was tegengekomen.


Charlotte:

Bij deze wil ik mijn begeleiders bedanken voor de goede opleiding en laten weten dat ik vandaag met glans geslaagd ben voor mijn examen :).


Jens:

Nog een keer een dikke merci aan het hele rijschoolteam Merelbeke, dankzij wie ik bij de eerste poging geslaagd ben voor het rijexamen. (...) Bedankt voor de excellente verklaringen, een oog voor alle foutjes, nooit het geduld verliezen en ook voor het rekening houden met iemand die een iets mindere dag heeft. Jullie zijn allemaal een voorbeeld voor andere rijscholen! Doe zo verder. (...)


Vincent:

Gisteren heb ik mijn praktijkexamen met succes afgelegd ;-).

Bij deze wens ik de lesgevers, nog eens te bedanken voor hun toewijding tijdens mijn eerste motoruren en voor de vele tips die ze me hebben gegeven.


Jana:

Ik wou jullie even laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn rijexamen.

Zonder jullie zou het niet gelukt zijn, bedankt!


Tifany:

Ik laat u even weten dat ik geslaagd ben voor mijn rijexamen :).

Gelieve uw instructeurs hiervoor te bedanken. Hun tips zijn zeer nuttig geweest.


Karolien:

Bedankt voor de regeling van het 'last minute' extra uurtje rijles! Hij heeft me alles nog eens goed uitgelegd waar ik veel aan gehad heb!!

Want ....Ik was deze keer wel GESLAAGD! Joepie!

Ook een dikke dankjewel aan mijn begeleider voor de goede begeleiding en het vele geduld gedurende de 20 u rijles!
Ik ben altijd goed ontvangen en begeleid geweest. Zelfs een last minute rijuurtje kon nog geregeld worden.
Een dikke pluim voor Rijschool Merelbeke in Gent! Ik zeg het alvast voort!


Eddy via Facebook:

Hallo ik heb ooit via mijn werkgever, Stad Gent, bij jullie mijn rijlessen mogen volgen voor een rijbewijs B. Is al geleden van 2005. Sinds gisteren, en dit opnieuw via mijn werkgever, heb ik mijn rijbewijs BE behaald. Maar je ziet dat ik jullie nog niet ben vergeten!


Peter, projectverantwoordelijke volwassenenonderwijs:

Eerst en vooral van harte proficiat met uw collega: die heeft het onwaarschijnlijk goed gedaan in deze groep. Enkele mensen dringen er bij hem sterk op aan om hem ook als hun begeleider voor de praktijklessen te kunnen krijgen, maar hij stuurt ze – heel correct – naar uw secretariaat door om de juiste afspraken te maken.


Katelijn:

Een e-e-mail met het goeie nieuws: ik ben eindelijk geslaagd met een examen zonder fouten :)! Dus vriendelijk bedankt aan de lesgevers!


Anaïs:

Ik heb bij jullie 6 u rijschool gevolgd ter voorbereiding van het examen na 2 jaar zelf oefenen. In april 2012 ben ik dan onmiddellijk geslaagd voor het examen! Bedankt Rijschool Merelbeke voor de rustige en duidelijke uitleg!


Petra en Geert:

Dus bij deze, nog een keer bedankt voor de les en uw deskundige uitleg (lees: geduld) en hopelijk tot later...


Michiel:

Begin oktober vorig jaar heb ik enkele autorijlessen bij jullie gevolgd. Op 4 april dit jaar heb ik voor het eerst mijn praktisch rijexamen gedaan. Ik was van de eerste keer geslaagd! Bij deze wil ik jullie dus bedanken voor de goede tips die ik tijdens de lessen gekregen heb. Het is dankzij deze tips dat ik mijn rijbewijs heb kunnen halen.


Elisabeth:

Ik heb vorige week dinsdag 2 u rijles gevolgd en vrijdag heb ik mijn examen gedaan. Ik wou even laten weten dat ik geslaagd ben en dat ik mijn instructeur wil bedanken voor de goede les.


Delphine:

Geen veranderingen nodig. Lespakket was heel goed, ook de manier van aanpakken. Rijschool staat ook open voor werken met dove personen. Chapeau aan de lesgever om deze uitdaging aan te gaan.


Pedagogisch coördinator SMS:

Dank je wel voor de sessies van gisteren, ik heb vandaag alleen maar positieve reacties ontvangen van collega's en blijkbaar straalden heel wat leerlingen tijdens hun oefenrit.


Bastiaan:

Ik wens jullie te bedanken voor de rijlessen. Ondanks de iets mindere prestatie tijdens de laatste rijles ben ik toch geslaagd voor mijn rijexamen en dit zonder opmerkingen. Dit heb ik allemaal aan jullie te danken. Bedankt hiervoor.


Fien:

Via deze weg wil ik laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn rijexamen. Ik wil hierbij de medewerkers bedanken voor de snelle service en de instructeurs voor hun geduld en vele tips. Bedankt!


Yentl:

Via deze weg wou ik laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn praktisch rijexamen. Ik wil hierbij nog eens Rijschool Merelbeke bedanken voor de goede opleiding en begeleiding. Vooral een zeer dikke “bedankt” aan mijn instructeurs!


Michel:

Met dank voor de korte opleiding & tips. Ik durf zelfs te zeggen dat de terugrit een heel ander gevoel gaf! Merci, ik maak alvast reclame voor jullie opleidingen.


Maxime:

Bedankt voor de rijles. Ik heb er veel van bijgeleerd en ben dan ook geslaagd. Dank u.


Rudy:

Mijn zoon was geslaagd van bij zijn eerste praktische proef. Ik heb er ook heel wat tijd in gestoken maar ik wens jullie rijschool te bedanken voor de stevige basis die gelegd werd. Ik ben 100% voor de rijschool "full option" en mijn 3 zonen zijn bij jullie gepasseerd (...).


Patrick & Kathleen:

In naam van mijn 2 zonen, wil ik jullie bedanken voor de schitterende rijopleiding die ze hebben genoten. Uw instructeur heeft hen op een supermanier de nodige lessen gegeven. Hij heeft hen uitermate gemotiveerd. Telkens vertrokken ze vol goeie moed. Telkens kwamen ze tevreden en ontspannen terug uit de wagen gestapt.

We zijn uitermate tevreden over de geleverde diensten en zullen niet nalaten dit verder te vertellen.


Jasper:

Graag wil ik jullie met enige trotsheid meedelen dat ik vandaag geslaagd ben voor mijn rijbewijs B. De 6 uur rijles die ik volgde bij jullie hebben mij zeker geen windeieren gelegd. Bedankt.


Anne-Laure:

Hartelijk dank om zo snel mijn planning door te sturen en mijn dossier in orde te brengen (...). Ik ben sinds gisteren geslaagd in de theorie en heel gemotiveerd. Ik kijk alvast uit naar mijn eerste les. Nog eens bedankt voor de goede service.


Pedagogisch coördinator SMS:

Langs deze weg een hele dikke dank u voor de fijne samenwerking. Uw instructeur heeft het schitterend gedaan. Hij heeft onze 160 eerstejaars zinvolle vaardigheden aangeleerd i.v.m. de dode hoek en de busevacuatie. Onze jonge mensen zullen alweer heel wat te vertellen hebben als ze vanavond thuiskomen.


Thomas:

P.S.: Ik vind Quality Drive Center bijna even sexy als Daniella Lawson in haar kookprogramma op zondagnamiddag. Dju toch!


Alexia:

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs B!

Hartelijk bedankt voor de begeleiding en de goeie afspraken die werden gemaakt.


Henk:

Hoi, aan alle begeleiders van harte bedankt voor de degelijke opleiding.

Ik heb de laatste horde deze morgen genomen en ben dus geslaagd om als wegpiraat de wegen onveilig te maken...


Van een school:

Wij hadden vorige week het examen in het kader van Rijbewijs op School. Voor het eerst halen onze leerlingen een vrij goed resultaat.

Wil u deze boodschap overbrengen aan uw directie en aan de lesgevers? Nog eens bedankt voor de vlotte samenwerking en hopelijk tot volgend schooljaar.

Heb jij ook je rijbewijs gehaald, dankzij één van onze instructeurs? Deel je ervaring met ons!