Theorie rijbewijs AM, A, B, C of D halen? Een makkie!

Om een rijbewijs AM, A, B, C of D te halen moet je slagen in een theoretisch en een praktisch examen.

Logischerwijs start men met de theoretische test.

Je kan dit doen door middel van zelfstudie: u kunt een handboek aanschaffen of via e-learning. Bekijk hiervoor onze handige online tool.

Of je kan bij ons een cursus volgen. Klik hierboven op de categorie voor verdere info over de inhoud van het examen. De data van onze cursussen vind je: voor AM, A en B te Gent of Merelbekevoor C & D (enkel te Merelbeke).

Je kan bij ons de handboeken van alle rijbewijscategorieën bekomen.

Laat ons eerlijk zijn: de verkeerswetgeving is zeer complex. Als je bij ons een cursus komt volgen, dan doorspartelen we samen – op een luchtige en prettige manier – deze vaak moeilijke verkeersregels. Ook de vraagstellingsmethode van het examencentrum komt aan bod tijdens de lessen. We merken maar al te vaak dat men de antwoorden op de gestelde vragen wel kent, maar zich toch, om diverse redenen, laat misleiden.  Een cursus volgen heeft nog een bijkomend voordeel: wie moeite heeft met de examens en reeds cursus bij ons volgde, mag de cursus gratis opnieuw volgen.

Na het volgen van de cursus verkrijg je een getuigschrift om je aan te melden aan het examencentrum. Voor wiie reeds twee maal zou hebben deelgenomen aan een examen, is dit de vrijgeleide om opnieuw te kunnen deelnemen.

Wil je graag theorielessen komen volgen bij ons? Aarzel niet om ons te contacteren.